HĂ€r hĂ€r har det ekat tomt i… ett Ă„r? NĂ€stan! Jag tĂ€nkte vĂ€cka liv i bloggen igen, lite smĂ„tt iallafall! Som mest aktiv Ă€r jag som vanligt pĂ„ Instagram: @linn, jag skaffade Ă€ven spontant TikTok hĂ€romdagen, haha, sĂ„ nu hĂ€nger jag tydligen dĂ€r ocksĂ„. @linnstromberg. 

Vill ni följa min trÀning Àr det deftintivt Instagram ni ska följa. But I promise, jag ska lÀgga upp Àven hÀr nÄgon gÄng i veckan framöver iallafall! TrÀningen, utöver ett par motgÄngar med bÄde corona och influensa, gÄr jÀkligt bra just nu! Jag Àr inne i ett riktigt hÀrligt flow med otroligt mycket motivation. Jag har mycket fokus pÄ benpassen för tillfÀllet, jag har alltid haft lite svÄrare att bygga just ben, sÄ nu kÀmpar jag ifatt med dem. SÄ fullt fokus pÄ att öka i övningar sÄsom knÀböj, mark och hip thrusts. 
Vad har hĂ€nt under Ă„ret om gĂ„tt? Varför Ă€r det sĂ„ svĂ„rt att komma pĂ„? Haha. Det mesta rullar pĂ„ som vanligt tror jag? Jag har börjat som platschef pĂ„ ett nytt gym, samma kedja, men annan klubb. Jag arbetar fortfarande med ma partners in crime ICIW & AWARE, agerar programledare i vloggar Ă„t en köpcenrum (ni kan se dem hĂ€r), skapat mig en enskild firma för jobbet med sociala medier, aaaand well, mer kommer jag sĂ€kert pĂ„. Men uppdateringar Ă€r ju nu utlovat, so more to come 😉 

GÄ till kÀlla
Author: