Jag har lyssnat på feedbacken från mina kunder och nu har jag tagit in en riktigt billig barfotasko i mitt sortiment.

För även om jag anser att man får det man betalar för, så vill jag att alla ska ha möjlighet att testa på barfotaskor, oberoende av plånbokens tjocklek. För det kan vara riktigt dyrt med barfotaskor – eller skor överhuvudtaget! Speciellt om man ska köpa nya skor till varje säsong för flera familjemedlemmar på samma gång.

Den nya billiga barfotaskon jag tagit in är Tjeckiska Anatomic som finns i tre modeller och kostar 35 € / 370 kronor. Dessa skor är väldigt snygga, slitstarka och väldigt prisvärda. Anatomic var faktiskt den första barfotasko som jag själv köpte i dagarna när jag ville testa på barfotaskor. Tack vare den lite tjockare sulan på dessa skor så känns de som ett bra val när man är nybörjare på barfotaskor och vill prova på lite försiktigt.

Passformen på Anatomic barfotaskor är väldigt bekväm och de passar de allra flesta fötter. Jag skulle säga att barfotaskorna passar en normal fotbredd; allt från den lite smalare till lite bredare foten. Tack vare snörningen går skorna att justera till att passa fötter med både låg, normal och hög volym. Skorna finns i storlekar från 35-45 och de är små i storlek så man behöver oftast ta en storlek större än man normalt har.

Varför välja billiga Anatomic barfotaskor?

Orsaken till att jag valde att ta in just Anatomic i mitt sortiment är flera. Bland annat dessa:

  • Bred tåbox – tårna får plats att breda ut sig ordentligt i skorna
  • Zero drop – en helt platt sula från häl till tå
  • En flexibel sula (trots lite tjockare än de flesta andra barfotaskor)
  • Snygg vardagssneaker som passar med allt
  • Väldigt billiga jämfört med övriga barfotaskor!

Sulan på Anatomic är 6 mm, vilket är något tjockare än de flesta övriga barfotaskor på marknaden idag. Därför kan man inte känna av underlaget på samma sätt som t.ex. en sula på 3 mm. Detta är positivt om man använder skorna mycket på hårda underlag, eftersom det känns skönare för fötterna. Skorna blir därför perfekta kompanjoner för långa shoppingrundor på stan eller långa arbets-eller skoldagar på hårda betonggolv. Själv brukar jag även använda skorna när jag cyklar med vassa trampor eftersom sulan tår slitaget bättre än övriga barfotaskor i min garderob. Observera att skorna inte är avsedd för sport eller cykling, utan vardagsbruk.

Tre färger i mitt sortiment

I mitt sortiment finns just nu tre färger av de billiga barfotaskorna från Anatomics. De finns i svart, vitt och en svartglittrig färg. Alla modellerna kostar 35 € / 370 kronor.

Vad mer kan man begära av en bra barfotasko; snygg att se på, väldigt bekväm och dessutom riktigt billig?

Vad säger du om dessa budget-barfotaskor?

Är det hiss eller diss från din sida? Kommentera gärna! Anatomics finns också i flera färger så kommentera i vilken färg du vill testa av dessa barfotaskor! Gröna, rosa, röda, gråa, gula – eller något helt annat?

Här hittar du alla barfotaskor i min webbutik!

Gå till källa
Author: Lina