[ inlägget innehåller annonslänkar ]
Här kommer mitt utlovade inlägg om min nuvarande hudvårdsrutin! Jag har äntligen hittat produkter som jag verkligen ÄLSKAR. Jag har aldrig haft problem med min hy, men fick plötsligt ordentligt med akne för något år sedan, ni kan läsa det inlägget här. Jag har nu slutat med Acnatac, och har använt denna hudvårdsrutin sedan dess och inte haft mer problem vilket är SÅ skönt. Snacka om att man känner sig handfallen när man haft världens enklaste hy och plötsligt får problem. (I-landsproblem verkligen, men det påverkar en vekrligen så mycket). Jag har relatvit torr hy i grunden, och dessa produkter ger mig verkligen GLOW! 

⭐️ Medik8 C-vitamin Day Cream
Älskar, älskar, älskar. Så värd sitt pris. Återfuktar utan att att bli klibbig. Solskydd i. Ger ett fantastiskt fint glow. Läs mer om Medik8 Day Cream HÄR. 
⭐️ Medik8 Night Ritual Vitamin A
Retinol är givet i hudvårdsrutinen (dock inte nu under sommaren, den får stå och vänta till hösten). Hjälper till att främja kollagensyntesen, förbättrar hudens struktur och återfuktning. Läs mer om Medik8 night ritual vitamin A HÄR. 
⭐️ Medik8 Retinol 3 TR
Retinololja som jag använder innan natkrämen ovan. Inte alltid dock, varvar med att använda endast nattkrämen och att addera denna. Tänk på att att vänja in huden med retinol om du inte använt det tidigare, börja med några gånger i veckan endast (och inte nu under sommaren då A-vitaminen (retinolet) gör huden känslig för solens UV-strålning. Läs mer om Medik8 retinol 3 TR HÄR. 
⭐️ Medik8 Surface Radiance Cleanse
Rengöringsgelé med AHA & BHA-syror för djuprengöring. Inget jag använder varje dag, men ett par gånger i veckan. Perfekt sammansättning för att exfoliera huden. Läs mer om Medik8 surface radiance cleanse HÄR. 

⭐️ Bioeffect EGF Serum
MAGI för huden. Återfuktar extremt mycket. Jag använder denna på natten och huden känns alltid fräsch och mjuk på morgonen. ”Den prisbelönta bästsäljaren Bioeffect EGF Serum är ett kraftfullt anti-age serum, som återställer din huds ungdomliga lyster, minimerar tecken på åldrande och föryngrar hudens utseende.” Läs mer om Bioeffect EGF serum HÄR. 

⭐️ Clarins Beauty Flash Balm
Snarare en del av min sminkrutin då jag använder den som primer. Ger fint glow och minskar fina linjer. Slår varenda primer jag testat. Har du torr hy kommer ditt smink sitta sååå himla fint med denna! (Jag är dock övertygad om att den funkar fint på andra hudtyper också om man läser kommentarerna bland recensioner). Läs mer om Clarins beauty flash balm HÄR.

⭐️ Apolosophy Cleansing Foam
Min dagliga rengöring. Jag upplever att många rengöringar irriterar (och torkar ut) min hy, men denna har jag verkligen fastnat för. Passar min hy perfekt! Läs mer om apolosophy cleasning foam HÄR.

 

Gå till källa
Author: